Športový deň a Deň detí 2018

Dňa 26.05.2018 sa v športovom areály na ul. M. R. Štefánika v Trebišove uskutočnil Májoví turnaj vo futbale, stolnom tenise a v šípkach. Zároveň sme pri tejto príležitosti oslávili blížiaci sa Deň detí.

Atmosféra bola ako obyčajne výborná, počasie nám prialo, takže ďalšia vydarená akcia v podaní NOŽ J

Ďakujeme všetkým zúčastneným za návštevu a tešíme sa na stretnutie pri ďalších podujatiach.

Výkonný výbor NOŽ

Športové hry Trebišov

Dňa 15.6.2013 sa v areály ZŠ.M.R.Štefánika v Trebišove uskutočnili II. medziregionálne športové hry zamestnancov ZSSK Cargo. Tieto hry boli spojené s oslavou MDD. Za krásneho počasia a bohatej účasti /130 účastníkov/ sa uskutočnil turnaj mužov vo futbale a  turnaj mužov a žien v stolnom tenise a hode šípok.

Pred začiatkom zápolení všetkých prítomných privítal v mene organizátora Výkonného výboru NOŽ, jeho novozvolený predseda  p. Erm.  Síce s bolesťami a s oporou paličky. No ako šéf Výboru, vie čo sa sluši a patri. Nesklamal svojich členov, došiel ich pozdraviť, povzbudiť a splniť si svoju povinnosť.

Zároveň privítal prezidenta NOŽ p. Hrica. Z vedenia SP Košice riaditeľa Ing. Jančíka a  Ing. Popoviča. Za VSP Čierna  nad Tisou riaditeľa Ing. Tokára a Ing. Fazekaša. Všetkým zaželal veľa športových úspechov a dobrej zábavy a udelil slovo prezidentovi NOŽ p. Hricovi.

Vo svojom možno dlhšom, no efektnom príhovore ,,ako sme už na neho zvyknutý“ privítal deti, rodinných príslušníkov, a hosti. Oboznámil všetkých prítomných s programom, so situáciou v soc. fonde a o ďalších pripravovaných akciách. Mamičkám deti, na tento deň zakázal obmedzovať svoje ratolesti manipuláciou so sladkosťami, dokonca pod hrozbou prísnych sankcii ,,pohovor na koberci u prezidenta“. Z čoho deťúrence mali veľkú radosť,  no pán prezident síce smútok. Koberec sa totiž nemusel konať, mamičky príkaz splnili.

Pri tejto príležitosti predstavil vlajku NOŽ a poďakoval sa za zbierku na jej vyhotovenie. Nezabudol poďakovať aj sponzorom, bez ktorých by sa táto naša skvelá akcia nemohla uskutočniť. Všetkým poprial príjemný športový zážitok a nezabudol upozorniť aby si všetci dávali pozor na svoje zdravie a zvlášť chlapi, hlavne na slnko , ktoré nám tohto roku ozaj prialo.

Športové hry - Biel

Dňa 23.5.2013 sa uskutočnil športový turnaj o pohár Prvého mája , pre zamestnancov prevažne z oblasti Čierna nad Tisou a Maťoviec. Pekné podujatie, aj keď nám počasie  neprialo, sa uskutočnilo na Rybníkoch v Bieli. Napriek tomu o zábavu bolo postarané. Veď kto chce, a ak je dobrý kolektív, zabaví sa za každého počasia. Súťažilo sa v hádzaní šípok a bolo možnosť si aj zarybárčiť. Ryby síce nebrali, no rybári neboli smutní keďže presne triafali na cieľ , miesto úlovku si odniesli pohár pre víťaza, medaily a iné suveníry, ktoré im budú tento deň pripomínať.

Podujatie a svojich vyše štyridsať zúčastnených členov , prišiel pozdraviť aj prezident NOŽ p. Hric,  ale aj viceprezident p. Gaňo. Za vedenie VSP, tak ako sľúbil, poctil svojou návštevou   riaditeľ Ing. Tokár, ale aj  Ing. Fazekáš

A občerstvenie?? Ako vždy zabezpečené. Párky, dobrý guláš ktorý navaril regionálny tajomník NOŽ za región ČNT p. Šalamún spoločne s p. Pažickym chutil skvele. Samozrejme aj niečo na zahratie,  aby naši pracovnici a členovia nezamrzli, a tuto vec si zodpovedne splnil pán viceprezident. Úloha splnená bola. Nasýtený boli všetci. Hoc zdá sa, že je to ľahké. No vypracovaní robotnici z prekládky majú riadny apetít ,veď na posedenie zjedia aj desať párok. No hlavne pre nás je,  že im chutilo, veď sú to riadni zdraví chlapi. No a ešte hlavnejšie je, že nikto nezamrzol.

ŠPORTOVÉ HRY NOŽ-ZSSK CARGO 2012

Napriek nástrahám počasia, no najmä nástrahám niektorým neprajníkom sa podarilo dňa 15.09.2012  v Trebišove, v peknom športovom areáli, uskutočniť dôstojne Športove hry zamestnancov ZSSK Carga pracovísk Haniska pri Košiciach, Košice a Trebišov.

Športove hry otvoril predseda NOŽ p. Jaroslav Hric, ktorý privítal účastníkov a súťažiacich. Pozvaní hostia sa síce nedostavili, niektorí sa ospravedlnili, čo prijímame. No zároveň nás uistili ,že ak na nich nezabudneme, na budúce, určite prídu. Účasť bola v celku obstojná, síce menšia ako bolo počítané a nahlásené. No podľa slov a vyjadrení tých, ktorí  sa zúčastnili, bola  tato akcia vydarená.  O čom svedči ich oslovenie na uskutočnenie viac takýchto alebo podobných akcii. Súťažiť bolo o čo, lebo na víťazov čakali pekne trofeje.  Určite najväčšiu radosť mali ti najmenší, ktorí si zasúťažili vo viacbojových disciplínach. Jedna z ktorých bolo aj maľovanie vlajky ZSSK Carga , ale hlavne dobre si zašantili. Všetci v napätí čakali na vyhodnotenie, nakoľko do poslednej chvíli nevedeli kto bude víťazom. Odisť predsa s medailou na krku, to bolo niečo. Samozrejme každý dostal diplom za dobre výkony a k tomu balíček. Takže vyhral každý kto sa zúčastnil.  Samozrejme k takejto akcii okrem iného, patri aj dobrý guľáš a ten vďaka nášmu majstrovi kuchárovi dokonale vyšiel a v riadnom kotlisku. A ak tomu neveríte pozrite si nasledujúci fotoalbum z tejto akcii. Že ten guľáš vonia aj na obrázkoch?....

Ceny došiel odovzdať predseda NOŽ, ktorý zablahoželal víťazom, odovzdal trofeje, poďakoval všetkým za účasť, no najmä tým, ktorý tuto akciu vo svojom  voľnom čase pripravovali. Poďakovanie vyjadril aj Vedúcemu personálneho oddelenia Košice PhDr. Hrušovskému, ktorý mu v určitých veciach pomohol.

Ti najmenší  mu pripravili diplom, za skvelú akciu a nechceli ho pustiť domou pokiaľ im nesľúbi že to bude aj na budúce. Takže mu nič iné neostalo, keďže musel odisť, ako sľúbiť. A keďže sľuby treba plniť.

Dovidenia na budúcej akcii NOŽ-ZSSK Cargo.

Administrátor NOŽ